Oprogramowanie do frezowania i toczenia

Oprogramowanie do frezowania i toczenia

Jeżeli Twoja firma zajmuje się na co dzień frezowaniem i toczeniem CNC, z całą pewnością potrzebujesz nowoczesnego oprogramowania, dzięki któremu cały proces będzie pod każdym względem wyglądał o wiele lepiej. Z roku na rok polskie przedsiębiorstwa są coraz bardziej nowoczesne, na całe szczęście wcale nie jest tak, iż trzeba nagminnie przekonywać polskich przedsiębiorców do tego,

countinue reading
Napoje i posiłki w pracy

Napoje i posiłki w pracy

Większość z nas każdego ranka zbierając się do pracy, przygotowuje dla siebie drugie śniadanie oraz zabiera ze sobą wodę lub termos z kawą. Pracujemy średnio przez osiem godzin dziennie, gdy doliczymy do tego dojazd, to okazuje się, że poza domem spędzimy ponad dziewięć godzin.

countinue reading
Jak zadbać o swoją dietę?

Jak zadbać o swoją dietę?

Wielu ludzi zbyt małą uwagę przykłada do tego, co je i… Jakie są tego efekty. To bardzo ciekawe zjawisko, ponieważ dopiero po wprowadzeniu zmian do swojej diety ludzie zauważają, że ich organizm ma coraz więcej energii. Wcześniej nie znali takiego życia. Nie wiedzieli na jak wiele ich stać! Zastanówmy się zatem jak zadbać o swoje

countinue reading
Rola odżywiania

Rola odżywiania

Każdy chciałby się cieszyć zdrowiem i zgrabną sylwetką. Aby to osiągnąć, trzeba kompleksowo zadbać o swój tryb życia. Niebagatelną rolę odgrywa tutaj odżywianie. Czy wiesz czym są posiłki profilaktyczne i co mogą wnieść w jakość Twojego życia? Dowiesz się tego w naszym artykule!

countinue reading
Posiłki profilaktyczne dla pracowników

Posiłki profilaktyczne dla pracowników

Posiłki profilaktyczne przysługują pracownikom, którzy pracują w szczególnie uciążliwych warunkach. Wykonywanie przez nich obowiązków wiąże się z pracą w niskich lub wysokich temperaturach oraz z dużym zużyciem energetycznym. Regulamin pracy, obecny w każdym zakładzie, powinien jasno precyzować sposób i czas wydawania tych posiłków.

countinue reading
Posiłki w regulaminie

Posiłki w regulaminie

W niektórych przypadkach pracownikom przysługuje dożywanie w miejscu pracy. Wydawanie posiłków i napojów o charakterze profilaktycznym musi być jasno opisane w regulaminie pracy, aby uniknąć niepotrzebnych wątpliwości i utrudnień przy ich wydawaniu.

countinue reading